Jaha så är det med eget hus, ha ha.....när golvet i rummet lades om i oktober använde de slangen på terrassen. Nu upptäcker vi att väggen där är helt mjuk nertill. Antingen blev den för nerblött eller så uppstod en läcka. Suck....i går var de här från försäkringsbolaget. Nästa vecka kommer det folk för att börja bila bort så de kan se vad som hänt. I mitt kära spanien murar de in allt, jag menar verkligen allt. Åtminstonde förr. Så för att kunna se röret från vattnet måste de alltså bila upp väggen....

Hoppas nu det räknas som försäkringsskada. Ibland blir jag så himla trött på allt men så tänker jag..

Att sitta i Gävle i radhuset hela året, inte göra något alls, hemska tanke. Dessutom har huset ingen bra inverkan på mig. Nej, då skulle vi bott mer på landet nära sjö mm vilket inte går då maken inte är ”flyttbar” alls.

har jag nu gått min första lektion på engelsk-spanska.

Jag upptäckte att jag kan en massa engelska faktiskt. Att lyssna är inte som att tala. Så jag hängde med riktigt bra. Kunde däremot inte ta till mig deras förslag på uttal men jag har ju redan läst det i sverige och har hyfsad koll på det. Vi började med siffror och färger och arbetade i grupp. Där var det lite värre för mig då dessa engelsmän har dialekter. Och när de uttalar på spanska låter de inte alls som jag tycker de ska låta, inte särskilt spanskt alltså.

Bra upplägg, bra lärare och man betalar för varje gång man går, 7 euro. En massa hemläxa men det är ju enda sättet att minnas till veckan därpå.

I dag är det massage igen. Tredje gången. 30 minuter per gång. Jag är bättre! 

Köpt nya skor, stl 39, oj, har jag väl aldrig haft förr, alltid 38. Så nu oroar jag mig för att jag köpt för stora skor. Det är scoll skor för 1.000kr så det vore synd. Köpte en halvsula i går, får se.   Lite skavsår nu, skinn är ju lite hårda nu i början. 

Pratat med grannen. Check

läser engelska med ägarinnan för puben. Check.

Maken har köpt ny TV. 

Fanns det ingen mindre undrar jag???? 55 tum..

Vad är det med män och teknik????????🤪🤪🤪🤪🤪