Så ser det ut hemma. Skulle fota iskristallerna på terrassfönstret men det gick inte så bra.

——

Hemresan gick bra men hjälp vad folk…..det tog en timma att lämna väska och gå igenom tullen. Dessutom fick jag böta 300kr för övervikt. Tur de inte vägde mig, jag har också övervikt just nu😜

——-

På plats i planet satt jag vid fönstret och fick en svensktalande spanior bredvid mig. Snacksalig som jag försökte stävja direkt men kände att det här kan bli jobbig. Så kom en annan svensk spanior och ville att hans fru skulle byta plats med honom för de hade en hund och mannen bredvid dem var superallergisk. Så kvinna med hund hamnade bredvid mig istället. Det visade sig att är man jätteallergisk ska man kryssa i det vid beställningen och därmed tar de inga hundar på den turen. Men han sa att han hade klarat det om det inte var precis bredvid, otur alltså. Men fö mig blev det trevligt, en liten shitz zu, precis som jag hade när jag var barn. Men så nervös och orolig! Man får inte ta ut dem ur buren under resan. Men vi myglade och han fick ligga vid mina fötter och så hade jag bordet nedfällt så ingen kunde se. Kvinnan var så tacksam och jag fick en ullig päls mot mitt ben igen…..

——-

Tull?  som vanligt bara för hundar i Sverige. Fattar inte…..och så resan hem till Gävle. Mörkt och lite halt. Maken körde genom stan så jag fick se Gävlebocken i sin prakt och alla belysningar de satt upp….så fiiiint!

Superstädat hemma efter att Chivas lämnat oss, men kändes tomt. 

Nu ska vi adventpynta för det har han inte hunnit med. Men blommor, julstjärnor och hyacint är på plats.

Skönt att vara hemma även om det är halt just nu.