Jag har ingen koll alls på veckodagarna nu igen. Tycker det är jobbigt. Ska nog göra något extra till helgerna för att känna att det ÄR helg.

I går började jobbet för min första huvudman. Lilla damen kallar jag henne. Ringde runt bland företag om hennes räkningar. Som tur var fanns pengar på hennes konto när kronofogden mätte ut en skuld så det var över. Förlängd tid på inkassokrav och räkningar.

Jag som inte vill ringa alls och sanningen att säga försökte jag hitta mailadresser istället men det gick inte och jag insåg att det skulle fördröja för lilla damen. Så, öronproppar, för då tycker jag det fungerar bättre. Alla jag pratade med var förstående och trevliga så jag kände mig glad och glömde att gnälla ett tag,,,tihi....

I dag ska jag till damens bank och fortsätta få igång jobbet att göra henne skuldfri och planering framåt. Känns lite jobbigt men jag planerar att berätta att jag är nybörjare och oftast får man mer hjälp då. 

Efter banken ska jag gå och köpa markisväv till väggen i spanien. Nu minns kanske duschdraperiet mot grannen, ha ha.

Sedan blir det lunch med min bästa vän på Orkidee, thaibuffe.

Det blev intressant i går att höra era åsikter. Instämmer med er nu, klart han inte ska vara i den position han är. Men tveksam till anmälan då den utsatte inte vill......men han som alla politiker får väl en bra slant även om han får sluta. Han borde få gå med tre månaders ersättning för att få tid att söka nytt jobb, inget mer då han alltså blir avsatt. Alla som får avsatta borde inte få mer än så.