Hemresa i morgon….vaknade i dag strax före 9.00. 7 grader ute och 16 grader i vardagsrummet. Dessutom massa snö i Elche inte långt härifrån.

De permanent boende säger att oktober och november inte varit sig likt alls i år. Kanske är det vad jag känt, inte som det var förr….

——

Kvällen i går blev annorlunda. Ett bra och användbart ord som grannen använder om mig, en annorlunda vän. Detta för att jag inte är som engelskorna på många sätt. Vi möttes på puben för ett glas före restaurangen. Även grannen kom men såg väldigt eländig ut och drack bara kaffe. Ingen ville sitta bredvid henne. På restaurangen blev det tjattrigt. Det är det med många kvinnor, eller……? Jag hinner så klart inte med när de pratar i munnen på varandra och vår holländska vän eldade upp sig i en diskussion med en kvinna och blev väldigt högljud. Så pass att jag försiktigt kände mig tvungen att be gästerna vid bordet intill en menande ursäktande blick. Vad diskussionen handlade om förstod jag inte. Så pratade vi om min engelsman som kör mig hit och dit. Holländskan igen som sa att han lurar mig för det är alldeles för dyrt det han tar för att köra mig till flygplatsen. Ja, jag har reagerat på att det är rätt mycket nu. Ska kolla med taxi i dag så jag i vart fall vet och kan jämföra men oavsett är det tryggt och skönt att ha honom som alltid ställer upp. Så jag kollar bara för att jag är nyfiken.

Lätt huvudvärk efter gårdagen. Var det damernas tjatter eller vinet? Måste varit tjattret😜😜

——-

Städning i dag, men bara normal städning så det är fint till vi kommer tillbaka. Går ut och äter lunch så kan jag nöja mig med varma mackor i kväll eller ost. Det är vad som finns kvar. 

——-

Så hade vi en ny statsminister i 7 timmar. Och nu är det ny omröstning där hon troligen blir statsminister igen. Vad är det för spel för galleriet vi håller på med i Sverige???  Samtidigt fortsätter covid och skjutningarna utan att någon har tid för det pga lekstugan. Ja, hakan igen, men så känns det ibland även om de är fel…

Läste om migranter som vill över till England från Frankrike och jag tänkte, vad är det för fel med Frankrike? Frågade damerna  i går och det blev upprörd stämning för alla är arga på England som är så generösa till invandrarna. Ni skulle hört dem. Då var de minsann överens🤓🤓

——-

I morgon kommer min chaufför kl 8.30 för avfärd till flyget. Tar bara 30 minuter. Så fort jag blir av med väskan så äter jag frukost i lugn o ro. Tittar i taxfree och om det år bra pris köper jag några whisky. 

Ni ska jag höra med Norweigen om de har någon mat på flyget. Man kan inte dricka sig mätt.