Och jag fick ingen glögg men väl en pepparkaka😜 hittade bara tre ljus också så vi tände värmeljus istället. 

Adventpyssel och uppackning i går. Måste ha gått en mil i inomhus. Hade dessutom en dålig första natt. Vaknade och fattade inte var jag var. Vaknade i ett kör….men frukosten var serverad då jag väl kom upp ur sängen. 

Nu är allt på plats i alla fall och husvagnen äntligen inne på verkstad. Husvagnen hade vi datum 7 september. Sedan har den stått på deras gård till förra veckan då den äntligen påbörjades. Märkligt….men nu blir det ny framruta och ordentlig översyn av ev annan fukt, gasoltestning mm. Sedan besiktning i april och försäljning. Det går säkert bra med tanke på att folk nog fortfarande vill semestra hemma. Husvagn med långbäddar är väldigt poppulärt. Men för vår del avstår jag det nu och väljer istället en dubbelbädd i ena änden för maken som alltid är bäddad och en bäddbar soffa i andra änden för mig som bäddas upp dagtid. Jag ligger aldrig på dagarna men maken behöver ha den  möjligheten. Därmed kan vi ha en mindre vagn än nu och även jag kan köra vid behov. Dessutom rensade jag bort allt från Chivas. En påse med saker till en granne med hund och alla mjukdjur i soporna. Här blir djurfritt hädanefter. 

——-

Nu är det dax för ögonkoll. Ser sååå dåligt nu så jag längtar till nya glasögon. Det påverkar ju nacken också för man sitter med gamnacke när man ser dåligt.

Fick veta att vi på lördag är bjudna på glögg ute på gården på lördag. Bjudna på styrelsejulmiddag med respektive lördag efter och den 19 julmat på restaurang med yngsta sonen. Sedan är det jul och nyår och januari åker vi. Vi hinner helt enkelt inte med någon spa- och eckeröresa med grannarna före februari. Så kul att ha så mycket att se fram emot.😆😆😆😆 så mycket att göra!

——-